Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2016 08:00 - За едно по-добро бъдеще на България
Автор: niesmebalgaria Категория: Други   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
0



Искам да ви питам нещо. Всички които четете и живеете в блокове , заглеждали ли сте прозорците на стълбището на  повечето входове? Как ви се струват, мръсни нали , счупени стъкла , като във филм на ужасите. А градинките около блоковото пространство , ужасни , тревясали ?
А сега си помислете ако има достатъчно съмишленици и хора които са способни да обеденят няколко от тях ( със сигуртост ще има и такива които е не възможно да бъдат обединени) всички искат да им е малко по- приветливо в собствената държава. Как би изглеждала тази картина която описах по-горе ???
Във всички блокове има пенсионери , деца, безработни и хора със сръчни ръце, дали няма да им е приятно да свършат малко работа ?  С подръчни материали може да се измият продорците да се оправят градинките , да се засеят цветя .
Тук веднага ще си кажете " алооооо ти как я мислиш тази работа , първо никой няма да се съгласи и второ всичко ще е разрушено още на другият ден " казахте си го нали ? 
Не стигаме ли пак до съмишлениците ? Ами ако пък някой революционер се хване да пробва ? Ако намери необходимите думи ? Необходимите подръчни материали ? И като за черешката на торгата принтира и ламинира един лист с надпис " Направено от нас за вас за едно по-добро бъдеще за България" ?????
Ако това лого стане символ на много подобни малки инициативи ? Ако люлката в блиският парк е счупена и двама татковци са провокирани от инициативата защо да не я оправят ? А може и някоя майка да бъде провокирана от счупената люлка и не работещото осветление на площадката и да напише писмо до общината , до кмета , до всички институции ако трябна .
Писането на азбуката е започнало с една единсвена буква а после две , три , четири ....... а сега колко думи, чувства , книги , блогове :) са написани . 

Написаното има ли общо с ДПС , Сирийските бежанци , Бойко Борисов , Хитлер или Между звезни войни ? За дребните неща никой не ни е виновен , само липсата на безхаберие , човечтост, алчност и скъперничество са ни виновни. И това го знаят всички които ни управляват и унижават, за това се възползват от точно тази наша слабост.
Мисля , че ако успеем да се променим и отървем от всички негативни емоции ще вземем глъдка чист въздух за да продължим борбата за "Едно по-добро бъдеще на България"


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: niesmebalgaria
Категория: Други
Прочетен: 7827
Постинги: 2
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930